Velden zijn niet correct ingevuld

Het team achter VIP! Westerkwartier

Over ons/het team
Het VIP! Westerkwartier is onderdeel van Sociaal Werk De Schans is de welzijnsorganisatie in de gemeente Westerkwartier en biedt inwoners ondersteuning en hulp bij verschillende onderwerpen, zoals gezondheid, geld, leefbaarheid en mantelzorg. 

Vrijwilligers VIP! Westerkwartier:
Door én voor vrijwilligers, dat is waar VIP! Westerkwartier voor staat. Alle werkzaamheden voor VIP! worden uitgevoerd door onze enthousiaste VIP! vrijwilligers. Ze informeren (potentiële) vrijwilligers en organisaties over vrijwilligerswerk en helpen met het zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Zij voeren kennismakingsgesprekken, helpen mee de vacaturebank up-to-date te houden en voeren de administratie rondom de vacaturebank. Wanneer nodig assisteren ze bij activiteiten en evenementen van VIP! Westerkwartier. Onze vrijwilligers werken op de 4 locaties van het VIP en staan je zowel persoonlijk, telefonisch als per mail te woord.

Team Leek:
Olga Coeling
Lenny ter Velde
Jessica Schaap

Team Zuidhorn:
Carin Hoving – Veldman

Team Grootegast:
Tristan Steevensz

Team Marum:
Nog onbekend

De vrijwilligers worden begeleid door 4 buurtwerkers van Sociaal Werk De Schans: Albert Koers, Caroline Kalk, Titia ten Have en Machteld van der Zee. Sanne Tilman is de vrijwilligerscoördinator bij Sociaal Werk De Schans en projectleider van VIP! Westerkwartier.